Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się!
Umm...deus vult? derpy1
CO TO ZA BAJZEL
[Obrazek: nZHxp.jpg]
Odpowiedz
Póki co bajzlu nie ma, siedzi sobie na facebooku.

Pewnie tutaj przyjdą, jak odkryją że Zuckberg banuje z automatu za brzydkie słowa.
[Obrazek: sgn.png]
Odpowiedz
Intelektualni sadyści na uniwersytetach sprawiają mi cierpienie.
Odpowiedz
@Mianownik

Ale przynajmniej dzieciaki się angażują, bo dla takiego siedmiolatka msza jest raczej nudnym przeżyciem.
[Obrazek: iUqDbSk.gif]
Odpowiedz
(13-05-2016, 15:22)Seluna napisał(a): @Mianownik

Ale przynajmniej dzieciaki się angażują, bo dla takiego siedmiolatka msza jest raczej nudnym przeżyciem.
Poprawka: jest cholernie nudnym przeżyciem.

Zaczynam pić coraz więcej. Nie jestem zaprzysiężonym abstynentem ani nic, ale wolałabym unikać alkoholu...
[Obrazek: XByGoVE.jpg]
Odpowiedz
Póki po sesji z wutką nie budzisz się następnego dnia pod łóżkiem w kałuży wymiocin, to picie więcej jest spoko. Chyba, że samemu, wtedy to fuj fuj i w ogóle.

Umazałem się cały impregnatem do metalu a potem poprawiłem tym do drewna. I dodatkowo nie wiem co, kiedy i dlaczego akurat wszystko naraz bym chciał. Ponadto nie mam w domu internetów a Brootal Dum zamienił się w grę typu "DAJCIE MI JAKIEŚ K^RWA NABOJE!" D:
Jak żyć?
Odpowiedz
Przyszedłem wyżalić się, że nie moge używać tutaj shoutboxa póki nie napiszę przynajmniej jednego postu na forum.

Oto ten post.
Pozdrawiam, Spónz
Odpowiedz
 Marchewkę przyznali   Irwin(+1)
Żalę się, że zaczęła się przerwa letnia i nie wiem co przez te dwa miesiące z sobą zrobić, oprócz przygotowania sobie materiału potrzebnego na trzeci rok nauki w technikum. :c

A, i że dobre huńskie hińskie bajki powoli zbliżają się do wyczerpania dla mnie.
[Obrazek: 3YE90Jc.jpg?2]
Odpowiedz
Domagam się delegalizacji upałów.
Człowiek siedzi w skąpym ubiorze i nawet nic nie robiąc po chwili jest cały spocony.

A, tak przy okazji to irytują mnie ci wszyscy korwiniści [i nie tylko, choć w większości] którzy popierają Brexit i uważają, że "czas na Polskę".
Odpowiedz
Jest niemiłosiernie gorąco, a ja mam do odwalenia jeden z dwóch egzaminów (kampania wrześniowa </3) i zaległe zaliczenie. Weź się ucz, jak siedzisz w mieszkaniu i toniesz we własnym pocie.
[Obrazek: XByGoVE.jpg]
Odpowiedz
Rękawice mi się popruły. Żeby dalej robić Hajime no Lordek, to muszę kupić nowe. Karakan Decathlon, pewnie stówa zaś zejdzie.
Odpowiedz
Eee...yyy...sesja, wszystko na raz, nikt nic nie wie, gorąco, zło, nie ma wrażeń, nie ma życia, mam fajną książkę do analizy a muszę się uczyć prawa, gdzie jest mizianie, gdzie drapanie za uszkiem, gdzie dobra muzyka, gdzie klimat, gdzie mogę śpiewać, gdzie efektowna i bezpieczna dla przedmiotów w domu broń do zabijania robaków, jak poskładać rozbite hartowane szkło, gorąco zabija. :c
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl