![]() |
|
Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Wersja do druku +- PONE – NAJLEPSZE FORUM W INTERNECIE, PONIEKĄD. (https://pone.gdan.eu) +-- Dział: Offtopic (https://pone.gdan.eu/forumdisplay.php?fid=15) +--- Dział: Syf (https://pone.gdan.eu/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! (/showthread.php?tid=269) |
Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Irwin - 08-04-2016 Wiecie co robić. Rozpocznę festiwal narzekania: Przestałem słodzić herbatę i odkryłem, że większość herbat bez cukru smakuje jak kiepskiej jakości siki. RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Soloneusz Przeciętny - 08-04-2016 Ostatnio na wu-efie zorientowałem się, że nie jestem już w stanie haratać w gałę samemu przeciw czterem ;___; RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Poranny Kapitan Scyfer - 08-04-2016 (08-04-2016, 17:45)Irwin napisał(a): Wiecie co robić. Trzeba się przyzwyczaić, parę miesięcy i będą nawet lepsze niż słodkie. Poza tym sypanie cukru do wszystkiego jest niemęskie
RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Airlick - 09-04-2016 Nie ma jeszcze napisów do mojej nowej hińskiej bajki, pomuszcie anony. ;.; RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - ChrisEggII - 09-04-2016 Dzień numer 8028: nadal czekam. RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Warmen - 09-04-2016 Cretin założył "wyżal się", co robić ;.; RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Soloneusz Przeciętny - 09-04-2016 (09-04-2016, 22:09)Warmen napisał(a): Cretin założył "wyżal się", co robić ;.; Żalić się
RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Irwin - 09-04-2016 Mi nie pasuje to, że nie piszecie fajnych, sensownych postów :(. RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Warmen - 10-04-2016 Wszystkie moje posty były albo fajne, albo sensowne. Poza tym, wolę obrażać ludzi na sb. Nie chce mi się wydawać hajsu stać mnie na interpejs audio, żeby chwalić się że mam gitarę i inne rzeczy. Można pisać tematy, posty, ale dobrze wiesz, że nikt się tym nie zainteresuje, bo wie tyle o temacie wątku, co spleśniała kanapka leżąca obok od miesiąca. Dlatego lepiej jest nie pisać samemu dla siebie. UWAGA, WYŻALAM SIĘ! Nie mam meido z kocimi uszkami, by przynosiła mi świeżą, pyszną herbatę *sob sob* RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - naruciakk - 10-04-2016 (08-04-2016, 17:45)Irwin napisał(a): Przestałem słodzić herbatę i odkryłem, że większość herbat bez cukru smakuje jak kiepskiej jakości siki. Bo się gówno znasz na herbatach.
RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Irwin - 01-05-2016 Kurde, szkoda że nie ma takiej dużej, żywej społeczności pisarzy\scenarzystów\twórców w ogóle, która zajmowałaby się jakoś nauką i zbieraniem informacji o dobrym pisaniu. Dla rysowników tego jest od cholery i jeszcze trochę - wystarczy przejrzeć sticky na /ic/, no i ma się miliard dobrych tutoriali jak narysować dowolną, durną rzecz. A dla pisarzy to najwyżej jakieś luźne rady rzucane przez grafomanów, eh. Wszystko trzeba robić na czuja. RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Casimir - 02-05-2016 Zawsze jak próbuję skonstruować coś dziwnego, to muszę dorabiać wszystkie części, włącznie z podstawkami do lamp elektronowych czy siatkami miedzianymi. W sklepach nic nie ma, często włącznie z wyjściowymi materiałami. Ciężkie życie szalonego naukowca (bardziej szalonego niż naukowca)... |