Hello everypony!
Warmen napisał(a):PRZECIEŻ ONA JEST NIELEGALNA! : O

Irwin napisał(a):On jeszcze nie wie :>

ONA MA 15 LAT, WIĘC JEST LEGALNA >:C

Co do pytań, najpierw MaciejKamil:

1. Niestety nie wiem, bo nie było mi jeszcze dane grać w Portala. Sam koncept gry uważam za ciekawy, jednak co do osobistych odczuć nie napiszę nic, bo po prostu nie grałem w żadną część :v v:
2. Niebieski - kojarzy się z wolnością i życiem (woda=życie)
3. Jeżeli chodzi o szybkie newsy ze świata, to Onet mi w pełni wystarcza. Jeżeli chodzi o publicystykę, to tutaj wczytuję się w tygodniki. Zarówno te stojące po lewej stronie ("Polityka", "Wprost") jak i po prawej ("W Sieci", "Do Rzeczy"), bo lubię zobaczyć różne punkty widzenia na konkretny problem i na podstawie tego wyprowadzić swoją własną opinię. A tak, to jeszcze jestem entuzjastą mediów regionalnych z mojej okolicy :)

Irwę:

1. Przez ten czas mogę zapomnieć :v v: ale mam nadzieję, że nie zapomnę ^^
2. Jest 14 tomów, które zostały także wydane w naszym kraju za sprawą Japonica Polonica Fantastica. Co do jakości, to nie wiem, bo nie czytałem. Jednak samo aminó wspominam dobrze, skoro to właśnie od tej pozycji zaczęło się moje spierdo...EKHM zaczęła się moja fascynacja mongolskimi kreskówkami i komiksami,
3. W Buggerfalla się niedawno zagrywałem, ale był już tak załatany, że był całkiem grywalny. Morrowind był pierwszą grą z tej serii, w którą zagrałem (byłem wtedy gówniakiem lvl 8, który kupił Morka "bo ma czadowe obrazki z tyłu", no ale warto było, bo płytkę z 2002 roku mam do dziś ^^ ). Gothica widziałem tylko u mojego znajomego, jak w niego grał. Jakoś nigdy się nie przekonałem do samej gry, ale polską wersję językową szanuję i propsuję,
4. Moim największym autorytetem jest mój szef, który odpowiada za rozwój mediów w mojej mieścinie. Człowiek o ogromnej wiedzy na ten temat i od której dostaję zawsze największy opiernicz :D . A tak, to wymienię jeszcze Huntera S. Thompsona, VaGlę, śp. Waldemara Milewicza (człowiek z największymi cojones jeśli chodzi o dziennikarstwo naszego kraju), z tych bardziej w stronę gamingowym Arkadiusz "Dark Archon" Kamiński, Tomasz "quaz" Drabik. Goebbels był cholernie inteligentnym człowiekiem, gdyż ponad 70 lat temu już zdawał sobie sprawę z potęgi mass mediów i jako minister propagandy skutecznie to wykorzystywał, a że działał u nazioli to już inna kwestia xd
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Hello everypony! - przez Imeshovy - 04-11-2015, 01:48
RE: Hello everypony! - przez Warmen - 04-11-2015, 09:24
RE: Hello everypony! - przez Kamil-Maciej - 04-11-2015, 18:56
RE: Hello everypony! - przez Irwin - 04-11-2015, 22:09
RE: Hello everypony! - przez Imeshovy - 04-11-2015, 23:11
RE: Hello everypony! - przez Pancerny - 10-11-2015, 16:17
RE: Hello everypony! - przez Imeshovy - 10-11-2015, 17:50
RE: Hello everypony! - przez Pancerny - 10-11-2015, 18:02
RE: Hello everypony! - przez Imeshovy - 10-11-2015, 18:15

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl