13-11-2015, 01:34
Ja przygodę z grami zaczęłam z Pegazusem, Amigą... a może to był Atari? i PSX, w sumie nie wiem które pierwsze, ciężko określić. W sumie jestem gamerem od kiedy miałam jakieś 5-8 latek?
Niestety żadnych gier na Amigę nie pamiętam nazw, ale wiem że było tak sporo fajnych, nawet nie potrafię ich opisać, bo to siedzi w mojej głowie tylko częściowo ;_; za to gry na Pegasusa to mam emulator i od czasu do czasu sobie nawet w nie gram. Teraz na emulatorze PSXa strimuje sobie Spyro.
Jak masz problem z grami to napisz jakie gry Cię interesują, może pomogę Ci coś wybrać. Też wole single, więc już jedna rzecz do przodu
Niestety żadnych gier na Amigę nie pamiętam nazw, ale wiem że było tak sporo fajnych, nawet nie potrafię ich opisać, bo to siedzi w mojej głowie tylko częściowo ;_; za to gry na Pegasusa to mam emulator i od czasu do czasu sobie nawet w nie gram. Teraz na emulatorze PSXa strimuje sobie Spyro.Jak masz problem z grami to napisz jakie gry Cię interesują, może pomogę Ci coś wybrać. Też wole single, więc już jedna rzecz do przodu
![[Obrazek: Gib1ZnB.png]](http://i.imgur.com/Gib1ZnB.png)