PONE – NAJLEPSZE FORUM W INTERNECIE, PONIEKĄD.
Ahoj - porozmawiajmy o grach Kappa - Wersja do druku

+- PONE – NAJLEPSZE FORUM W INTERNECIE, PONIEKĄD. (https://pone.gdan.eu)
+-- Dział: PONE (https://pone.gdan.eu/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Rzeczy techniczno-organizacyjne forum (https://pone.gdan.eu/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Wątek: Ahoj - porozmawiajmy o grach Kappa (/showthread.php?tid=67)

Strony: 1 2

Ahoj - porozmawiajmy o grach Kappa - PervKapitan - 12-11-2015

Nie wiem od kiedy zaczęłam oglądać kuce, ale do dnia dzisiejszego je oglądam z chęcią. Do ulubionych moich postaci należą: Pinkie Pie (Pinkamena), Luna, Celcia, Derpy, Apple Jack i Sombra.
Oprócz kucy lubię gry. Właściwie to wolę gry od kucy. Ale mimo wszystko rejestruje się na forum o kucach. Bo tak.
Lubię też bardzo jeść.
Studiuję infę już drugi rok.
Mam swoje OCki i swoje uniwersum. (Obecnie jedno, ale pracuje nad drugim) Niestety nie bardzo mam jak się tym z wami podzielić, ponieważ nie lubię pisać.
Czasem spędzam czas na rysowaniu, a wychodzi mi to już różnie. 
Nie raz zdarzy mi się postrimować jakąś grę, w której dość ogarniam.

RE: Ahoj - Warmen - 12-11-2015

Hai Perv.
Widzę bardzo fajne zainteresowania, 12/8, bo sporo pokrywa się z moimi. Doceniam ludzi którzy sprawnie się chwalą.

RE: Ahoj - Puszcza - 12-11-2015

Lubię giereczki to za mało.
Niektórzy tak mówią a później się okazuje, że jest to Fifa, Simsy czy inne Call me Dirty.
Witaj podróżniku, napisz więcej o giereczkach.

Istnieje szansa, że jej nie doceniasz rainderp

RE: Ahoj - PervKapitan - 12-11-2015

Gorzej by było, gdybym pisała, że uwielbiam gry i bym grała tylko w LoLa Kappa

W grach najbardziej interesuje mnie fabuła, potem gameplay, a na końcu grafika. Do tego powiem, że co do grafiki to mam dość specyficzne wymagania i czy mi się spodoba czy nie to po prostu muszę zobaczyć. Nie mam konkretnego ulubionego gatunku, ale do moich ulubionych gier (serii) należą: Dark Souls (obie części, wkrótce i trzecia <3), Metal Gear Solid (też cała seria, chociaż w jedną część nie grałam, ale nie bardzo mam jak w nią zagrać), Tomb Raider (tutaj tyczy się pierwsze 10 części), Spyro (pierwsza trylogia), Portal (obie, czekam na trzecią :kappa: ) i Crypt of the Necrodancer. Trochę wygląda jakbym była nieco konsolowym graczem, jednak jedyne konsole jakie posiadam to N64 z niewielką ilością gier i PSX, które właściwie nie działa i służy mi tylko jako pokaz, ale nigdy tego nie wyrzucę. A tak to gram na PC, z emulatorami. Częściej zainteresują mnie stare gry niż nowe, dlatego że na ogół mają w sobie to coś, nie są uproszczone i nie są schematyczne. Gry single u mnie są o wiele wyżej niż gry multi, dlatego też nie dodałam żadnej multi w ulubionych grach, ale jeżeli o nie chodzi to są to dwie MOBY: Dota 2 i HotS. Kiedyś grałam w TF2 jeszcze, ale strasznie mi się znudziła. Jak na kompy wyjdzie Metal Gear Online 3 to też spróbuję. Wesnoth chyba też mogę zaliczyć jako multi, bo samemu w kampanie nie gram, tylko z kimś.
Coś jeszcze dodać? :v v:

(12-11-2015, 12:58)PervKapitan napisał(a): Coś jeszcze dodać? :v v:
(12-11-2015, 11:24)Puszcza napisał(a): Lubię giereczki to za mało.
Niektórzy tak mówią a później się okazuje, że jest to Fifa, Simsy czy inne Call me Dirty.
Witaj podróżniku, napisz więcej o giereczkach.

Kolega nie może wyjść z podziwu rainderp

RE: Ahoj - Puszcza - 12-11-2015

Czytłem i akceptuję ten stan rzeczy.
Graj, graj piękny cyganie!

^^^ XD ^^^

RE: Ahoj - Uszatka - 12-11-2015

Witam. Zrobiłaś wrażenie na tych ludziach nade mną. Cieszę się. Na mnie zrobiłaś wrażenie już dawno dawno temu i do dziś nie mogę wyjść z podziwu ~ <3

(12-11-2015, 22:22)Uszatka napisał(a): Witam. Zrobiłam wrażenie na tych ludziach nade mną. Cieszę się. Na mnie zrobiłaś wrażenie już dawno dawno temu i do dziś nie mogę wyjść z podziwu ~ <3

Kiedy? :<

RE: Ahoj - Uszatka - 12-11-2015

(12-11-2015, 22:53)Warmen napisał(a):
(12-11-2015, 22:22)Uszatka napisał(a): Witam. Zrobiłam wrażenie na tych ludziach nade mną. Cieszę się. Na mnie zrobiłaś wrażenie już dawno dawno temu i do dziś nie mogę wyjść z podziwu ~ <3

Kiedy? :<

Meh. Jaki samolub tu ze mnie teraz wyszedł...napisałam "zrobiłam" zamiast "zrobiłaś", a ja wcale nie zrobiłam na was wrażenia :C 

A jeśli twoje pytanie nie tego dotyczyło to było to pięć lat temu. To jak? Siadamy przy wyimaginowanym kominku, bierzemy wyimaginowaną herbatkę oraz ciasteczka i opowiadamy sobie o naszych wspominkach?  derpy1

RE: Ahoj - PervKapitan - 12-11-2015

Czym mam robić na was wrażenie? Na tym, że gram? ;_;