05-01-2016, 13:58
W głowie mi się nie mieści zrobienie czegoś poprzez nawrzucanie do miski losowych składników i wstawienie razem z nią do pieca kremacyjnego. Dużo lepszym pomysłem jest najpierw sprawdzenie czy to działa, jak szybko to robi oraz co można poprawić, ty leniwy grubasie. W internetach nie jest to tak odczuwalne, bo zostawisz coś na minutę, pójdziesz się odlać czy coś i może zadziała (chyba że jesteś mną, to ci wyskoczy błąd), ale w aplikacjach wszelakich wygląda to dużo gorzej. Pomijając potylikę smartfonową, to nawet na komputerach różne małe apki potrafią mulić, z powodu, że są wysrane.
Może to brzmieć groźnie.
No i ten, nie piszę tu jako człowiek który nie ma internetów, bo do życia wystarczy mi narzekanie, shitbox i parę gierek, tylko raczej jako ktoś, kto nie przepuszcza przez myśl nie dążenia do jak najlepszych rezultatów w swoim...dziele, powiedzmy.
Artykułu nie czytałem, za mało obrazków.
Wypowiedź została sformułowana na podstawie "MOJEJ OPINII" Cretina.
Ołwer.
Może to brzmieć groźnie.
No i ten, nie piszę tu jako człowiek który nie ma internetów, bo do życia wystarczy mi narzekanie, shitbox i parę gierek, tylko raczej jako ktoś, kto nie przepuszcza przez myśl nie dążenia do jak najlepszych rezultatów w swoim...dziele, powiedzmy.
Artykułu nie czytałem, za mało obrazków.
Wypowiedź została sformułowana na podstawie "MOJEJ OPINII" Cretina.
Ołwer.
![[Obrazek: nZHxp.jpg]](http://puu.sh/nZHxp.jpg)