Cześ Kucopuchy
Jest krzyczpudło, zostaję.

elo
Odpowiedz
Nie wydaje mi się, żeby Krzyczpudło było głównym powodem dla którego forum powstało.

Z drugiej strony, gdyby nie ono userzy siedzący na Krzyczpudle w ogóle by tutaj nie wchodzili. Well.
Odpowiedz
esbek łączy ludzi!
Odpowiedz
O, Yaxes, siema, pamiętasz naruciakka z Dedli? :v v:
Odpowiedz
(08-11-2015, 20:13)naruciakk napisał(a): O, Yaxes, siema, pamiętasz naruciakka z Dedli? :v v:

Tak, pamiętam nawet jak wyleciałem z Dedli, pamiętam nawet jak Gurtos mnie nienawidzi, niech umro ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Świat jest mały, nie? :D
Odpowiedz
(08-11-2015, 20:17)Yaxes napisał(a): Tak, pamiętam nawet jak wyleciałem z Dedli, pamiętam nawet jak Gurtos mnie nienawidzi, niech umro ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Przypominam, że dla mnie Dedli to najlepsze forum ever, a tutaj jestem adminem, więc nie obrażałbym na twoim miejscu Dedli tak mocno :D
Zresztą, forum się odradza, jest nowy Postcast, gurtos pracuje nad technikaliami forumi, a pochodna ilości postów od czasu rośnie, więc jest dobrze.

Mam nadzieję, że tym razem nie przesadzisz. Klimat mamy tutaj luźny, ale na Dedli też jest luźny, a jednak udało ci się zostać manowanym.

Tak, świat jest mały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odpowiedz
(08-11-2015, 21:00)naruciakk napisał(a):
(08-11-2015, 20:17)Yaxes napisał(a): Tak, pamiętam nawet jak wyleciałem z Dedli, pamiętam nawet jak Gurtos mnie nienawidzi, niech umro ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam nadzieję, że tym razem nie przesadzisz. Klimat mamy tutaj luźny, ale na Dedli też jest luźny, a jednak udało ci się zostać manowanym.

Na Dedli miałem 12 (albo 13) lat, to mogła być drobna różnica :P
Odpowiedz
(08-11-2015, 21:05)Yaxes napisał(a): Na Dedli miałem 12 (albo 13) lat, to mogła być drobna różnica :P

Podobnie ja jak zaczynałem na Dedli (i wcześniej na ndstuff skąd szybko przeszedłem na Dedli). A jednak jestem tam cały czas.
Jednak uważaj ^^
Odpowiedz
(08-11-2015, 21:15)naruciakk napisał(a):
(08-11-2015, 21:05)Yaxes napisał(a): Na Dedli miałem 12 (albo 13) lat, to mogła być drobna różnica :P

Podobnie ja jak zaczynałem na Dedli (i wcześniej na ndstuff skąd szybko przeszedłem na Dedli). A jednak jestem tam cały czas.
Jednak uważaj ^^

Spróbuję ^^
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl