No siema
Dzień dobry, szczęść Bobrze

Także tego, no.
Jestem Soli (bądź Mirmił, bądź Soliusz, bądź Solix, bądź Soloneusz, bądź... nieważne, z cenzuralnych pseudonimów to tyle rainderp ). Zawsze chciałem zostać ninją, ale coś poszło nie tak, i nagle jestem studentem drugiego roku matematyki na uniwersytecie pedagogicznym (czyli będę beznadziejnym matematykiem, i jeszcze gorszym pedagogiem rainderp ) , wcześniej studiowałem elektrotechnikę, bez większych sukcesów. Zajmuję się głównie dojeżdżaniem na uczelnię, siedzeniem na uczelni, wracaniem z uczelni i byciem nudnym. W weekendy lubię poharatać w gałę. Haratałbym częściej, ale ciężko zorganizować czas oraz ludzi. Smuteczek.

Interesuje mnie nauka... no, dyskoteki też, no i dziewczyny... ale to najbardziej nauka, hehe...

Nie no, ogólnie to piłka nożna - bardziej czynna niż kanapowa, aczkolwiek połowę liceum spędziłem grając w różne wersje Football Managera :') W sezonie 2012/2013 byłem członkiem drużyny, która w niezwykle brawurowy sposób wywalczyła awans do A-klasy. Jestem profesjonalistą.
Mango i amino - od wielkiego dzwonu.
Pucyki - aktualnie w stadium: "kurde, muszę nadrobić te półtorej sezonu D:"
Śmieszkowanie. Ale takie w wersji light.
Czasem grywam w Diabolo i Heroes of the Storm.
Kiedyś chciałem pisać opowiadania, ale potem się okazało, że nie umiem. Borze, jaki żal D:
Szkalowanie Bogu ducha winnych ludzi, zupełnie za darmo.

To tyle.
Miło poznać, i w ogóle. Mam nadzieję, że miło spędzimy razem czas. :)
Odpowiedz
Soli bije loli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
[Obrazek: nZHxp.jpg]
Odpowiedz
No ale nie wszyscy muszą o tym wiedzieć... D:
Odpowiedz
Już wiedzą!
[Obrazek: nZHxp.jpg]
Odpowiedz
Witaj!

Lubisz fizę?

Miłej zabawy na forum!
Odpowiedz
Fizyka nie napawa mnie jakąś szczególną odrazą, uważam, że fajnie byłoby ją rozumieć, czyli chyba lubię ją bardziej niż jakieś 75% społeczeństwa. :P Ale tak ogólnie to wolę pizzę.
Odpowiedz
Kiedyś chciałem pisać opowiadania, ale potem się okazało, że nie umiem. Borze, jaki żal D:
*Pradawni mistrzowie samodoskonalenia kiwają z dezaprobatą głowami*

Jakie to są pseudonimy niecenzuralne?
Wolisz dojeżdżać, siedzieć czy wracać?
Jak wielki jest to dzwon?

Przyszedłem też pogonić cię żebyś nadrabiał szybciej te sezony.
*Dźga kijem pośpiechu*
Schneller!
Odpowiedz
*Nieśmiało macha pradawnym bogom samodoskonalenia*

Nie umiem w cytowanie.
Nie mogę napisać, Irwun prosił mnie o niestosowanie wulgaryzmów :<
Od jeżdżenia i wracania krew mnie zalewa. Siedząc mogę porobić coś konstruktywnego: pograć w planszówkę, obejrzeć pucyki na lapku czy potrzaskać zadanka.
Jest to bardzo wielki i zakurzony dzwon, średnio raz do roku przypadkowo szturchany przez nieświadomą osobę, który jednak nie wygrał pełnej melodii od jakichś dwóch lat.

Aż obejrzałem kilka odcinków. Testing jest boskie. Rapująca Pinkie jest boska. RAINBOW DASH MAJDAJĄCA SIĘ NA KRZEŚLE, OMGOMGOMG rainderp  Karykatura Tłalota w podręczniku rainderp RD próbująca prokrastynować rainderp KRZESŁO-DENS rainderp
RD is best poni.
Pozdrawiam.
Odpowiedz
RD Best poni

WIDZĘ, ŻE SIĘ DOGADAMY
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl