29-03-2016, 18:36
Jak należy zakładać tematy, aby było w nich jak najwięcej odpowiedzi?
|
Jaki temat jest dobry?
|
||||||
|
29-03-2016, 19:14
Najwięcej odpowiedzi powiadasz... Cóż, jeśli jako "odpowiedzi" liczy się spam, gównoburze itd. to wystarczy, żeby temat był kontrowersyjny.
Jeśli chodzi Ci o normalne odpowiedzi, to temat musi być: a. Ciekawy b. Popularny
"I love it when a plan comes together"
29-03-2016, 19:18
Co to w ogóle za pytanie?
Jeśli zakładasz temat, to albo po to, żeby podzielić się z innymi swoją opinią na jakiś temat, albo dlatego, bo ciekawi cię opinia innych. Jeśli szukasz atencji, nie ten adres.
Pam-ta-ta-tam! - Konstal 105Na o powyższej wypowiedzi.
Jestem zwolennikiem linii 326 oraz przegubów na niej!
29-03-2016, 19:20
Prowokujący. Masz odpowiedź. Na tyle prowokujący żeby każdy chciał zabrać głos, ale nie na tyle żeby usunął go mod. Oczywiście prowokowanie inteligiętnych ludzi to wyższa socjotechnika sama w sobie, więc nic ci to nie pomoże.
A tak poza tym to wybierz taki temat na jaki dużo luda może się wypowiedzieć, i taki którego ludzie nie mają dosyć (np. polityka).
29-03-2016, 19:34
Dałem temat o ISIL i tezę o zbliżającym się upadku owego obiektu. Ciekawe, co z tego wyjdzie.
29-03-2016, 19:56
(29-03-2016, 18:36)Kamil-Maciej napisał(a): Jak należy zakładać tematy, aby było w nich jak najwięcej odpowiedzi? Przede wszystkim należy zrobić coś więcej, niż wrzucić link do yt i do tego zdanie "myślę, że w filmiku wszystko zostało powiedziane". Skoro zakładasz ten cholerny temat, to miej jakiś motyw przewodni, który jesteś w stanie opisać swoimi słowami, ew. w różnym stopniu wspierając się myślami innych. Całość musi też być przemyślna, duża i kolorowa. Formatuj tekst, dodawaj obrazki, pisz. I przede wszystkim zmień styl, charakter i nastawienie. Mam nadzieję, że pomogłem, chociaż o ile mi wiadomo, już kiedyś poinstruowałem Cię, jak NIE należy zakładać tematów ^w^ ![]()
29-03-2016, 21:24
Nic więcej nie mogę dodać, więc tylko zapytam - czy ten temat to już postmodernizm?
| ||||||
| |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |