Bry
Witam wszystkich forumowiczów, nie spodziewaliście się mnie  rainderp .

Jestem Seluna, z Pomorza Górnego. O tym wspaniałym forum dowiedziałam się przez tajemnicze pw rozesłane przez Irwina tylko dla wybrańców. Jeśli chodzi o kucyki, to moją ulubioną postacią jest Rarity, Derpy i Luna. Od czasu do czasu piszę przeciętne fanfiki i rysuję przeciętne arty. Jeśli chodzi o nie-kucyki to interesuję się wszystkim. Naprawdę. Należę do harcerstwa, bardzo polecam.
Jeśli macie do mnie jakiekolwiek pytania to możecie pisać :) .
[Obrazek: iUqDbSk.gif]
Odpowiedz
Co wy robicie w tym harcerstwie? Wiem, że jakieś gry terenowe, wychowanie patriotyczne i tak dalej, ale co konkretnie? Czy założysz temat o harcerstwie? Mogłabyś grać tą samą rolę co Mordokplanow w temacie o matematyce.
Odpowiedz
Hai Selunya. Co sądzisz o Spice and Wolf? Kto zabił Kennedy'ego? Jak smakuje rtęć? Czy słowo 'gołąb' ma od tyłu tyle samo liter? Co jadłem na śniadanie?
[Obrazek: nZHxp.jpg]
Odpowiedz
(06-11-2015, 21:36)Maciej-Kamil napisał(a): Co wy robicie w tym harcerstwie? Wiem, że jakieś gry terenowe, wychowanie patriotyczne i tak dalej, ale co konkretnie? Czy założysz temat o harcerstwie? Mogłabyś grać tą samą rolę co Mordokplanow w temacie o matematyce.

Gry terenowe są najlepsze szczególnie bitwa na szyszki i dwa wzgórza. Co do reszty: jeździmy na obozy dość często, i tak naprawdę każdy obóz jest inny niż poprzedni. Ostatnio, w wakacje, byliśmy na obozie w Bieszczadach, a cały obóz opierał się właśnie na chodzeniu po górach. A w harcerstwie, jak w fandomie, najlepsi są ludzie.

Co do tematu... może.

(06-11-2015, 21:40)Warmen napisał(a): Hai Selunya. Co sądzisz o Spice and Wolf? Kto zabił Kennedy'ego? Jak smakuje rtęć? Czy słowo 'gołąb' ma od tyłu tyle samo liter? Co jadłem na śniadanie?

Samego Spice and Wolf nie znam, ale wypowiem się ogólnie o manga-anime.
Kiedyś oglądałam anime, które strasznie mi się spodobało. To była właściwie taka bajka, ale naprawdę miło się to na to patrzyło. Stwierdziłam, że może te animce to jednak są dobre. Sama kreska bardzo misję w nich podoba i tak dalej...
Okazało się, że w moim przypadku znalezienie czegoś wpasowującego się w mój gust graniczy z cudem. Dlatego dziękuję ci za wymienienie tego tytułu, pewnie go obejrzę/przeczytam.

Nikt nie zabił Kennedyego, on nadal żyje i powróci dnia ostatecznego, by sądzić spiskowców i umarłych.

Podejrzewam, że smakuje jak rtęć.

Tak. Odpowiedź brzmi tak.

W tym celu przeanalizowałam twój avatar.
Rude włosy - prawdopodobnie nic nie wiesz na temat tego co jadłeś.
Mały nos - nie wyczułeś zapachu tego co jadłeś.
Czerwone oczy - pochorowałeś się od tego.
Kocie uszy - i dodatkowo stałeś się pół-kotem.
Odpowiedź:. Whiskas.
Odpowiedz
 Marchewkę przyznali   Irwin(+1)
(07-11-2015, 10:01)Seluna napisał(a): W tym celu przeanalizowałam twój avatar.
To akurat wilk :c A czerwone oczy mam od niewyspania :c I jadłem kanapki :c
[Obrazek: nZHxp.jpg]
Odpowiedz
(07-11-2015, 11:34)Warmen napisał(a):
(07-11-2015, 10:01)Seluna napisał(a): W tym celu przeanalizowałam twój avatar.
To akurat wilk :c A czerwone oczy mam od niewyspania :c I jadłem kanapki :c

A byłam tak blisko :c
Odpowiedz
Ja odrobinę żałuję, że w swoim życiu przegapiłem ten moment, w którym mogłem załapać się na harcerstwo. Większość ludzi z harcerstwa utrzymuje kontakty i po ~5-10 latach, ponadto lubię łażenie po lasach jak porąbany.

... znasz Dextera, chłopca geniusza z Łostowic?
Odpowiedz
Witam >:3 uroczo,jak to dobrze że Pomorze. Jeśli rysujesz przeciętnie to może masz przeciętnego deviantarta? Wymienimy się przeciętnymi watchami. Co do anime,to wolisz takie heheszki czy bardziej poważne? Wiem że to nie tak łatwo znaleźć, każdy ma swój gust,to normalne. Masz jakiegoś zwierzaka? (nie,to nie tak że się zglaszam na ochotnika...)

Wysłane za pomocą magicznego Nexusa 7
Odpowiedz
No witaj. Więc ciekawość także cię tutaj przywiodła? :3
W zasadzie to cię jako tako znam, ale stwierdzić muszę, że masz uroczy avek.

I ten. W sumie to mam jedno pytanie. Jak ci się podoba pan z mojego avatara? XD
Odpowiedz
(07-11-2015, 13:24)Irwin napisał(a): Ja odrobinę żałuję, że w swoim życiu przegapiłem ten moment, w którym mogłem załapać się na harcerstwo. Większość ludzi z harcerstwa utrzymuje kontakty i po ~5-10 latach, ponadto lubię łażenie po lasach jak porąbany.

... znasz Dextera, chłopca geniusza z Łostowic?

Żadnego Dextera z Łostowic nie znam. Ani Dextera, ani Łostowic.

(10-11-2015, 16:12)Pancerny napisał(a): Witam >:3 uroczo,jak to dobrze że Pomorze. Jeśli rysujesz przeciętnie to może masz przeciętnego deviantarta? Wymienimy się przeciętnymi watchami. Co do anime,to wolisz takie heheszki czy bardziej poważne? Wiem że to nie tak łatwo znaleźć, każdy ma swój gust,to normalne. Masz jakiegoś zwierzaka? (nie,to nie tak że się zglaszam na ochotnika...)

Wysłane za pomocą magicznego Nexusa 7

DeviantArta nie mam, w najbliższym czasie raczej nie założę, choć planuję to zrobić w przyszłości. Na razie jednak mam powody, by go w tej chwili nie zakładać.

(10-11-2015, 16:56)Uszatka napisał(a): No witaj. Więc ciekawość także cię tutaj przywiodła? :3
W zasadzie to cię jako tako znam, ale stwierdzić muszę, że masz uroczy avek.

I ten. W sumie to mam jedno pytanie. Jak ci się podoba pan z mojego avatara? XD

Przywiodła mnie prywatna wiadomość tylko dla wybrańców :] .

Eee... yyy... podoba mi się jego... płaszcz?
Odpowiedz
(10-11-2015, 17:23)Seluna napisał(a): Eee... yyy... podoba mi się jego... płaszcz?

No płaszcz ma piękny to fakt. Ale liczyłam, że spodoba ci się jego urocza mordka :c
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl