(01-01-2016, 15:57)Maciej-Kamil napisał(a): Czemu twoim avatarem jest Serbia?
Bo tak.
Bo lubię Serbię.
Bo mogę.
(01-01-2016, 15:58)psoras napisał(a): 1) Czemu Serbiaball?
2) Skąd jesteś?
3) Oglądałaś w ogóle tę kreskówkę? (Odpowiedź "nie" nie dyskwalifikuje z forum).
4) Jeśli tak, to którą postać najbardziej lubisz i dlaczego?
1) Bo jest fajny. Bo Serbia jest fajna. Bo tak. Zdarzają się takie postaci, które zaczyna się lubić i nie da się tego wytłumaczyć. Podoba mi się jego mocno nakreślony charakter. :>
2) Z Legionowa, psze pana.
3) Pucyki? No tak, oczywiście, że tak.
4) Ave Daring Do. Nie wiem czemu, ale większość postaci, które lubię, są postaciami epizodycznymi, a nawet jak nie, to pojawiają się bardzo rzadko.
Ekhem. Lubię nadane jej barwy (i co z tego, że jest recolorem RD!). Mam wrażenie, że nasze charaktery są dość zbliżone. Więcej ni powiem.
(01-01-2016, 16:14)Rob napisał(a): Ile siedzisz w fandomie?
Co sądzisz o Ryszardzie Petru?
1. Nie posiadam jakiejś specjalnej daty początkowej, więc za jako-taki początek uznaję 02.06.2012, chociaż fandom obserwowałam od tak końca 2011/początku 2012. (zamierzchłe czasy bardzo)
tl;dr:
3 lata, 6 miesięcy i 30 dni
2.
![[Obrazek: nie-spodziewales-sie-ryszarda-petru-w-tym-watku.jpg]](http://paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/nie-spodziewales-sie-ryszarda-petru-w-tym-watku.jpg)
A na serio: Uważam, że forum o pastelowych taboretach nie jest odpowiednim miejscem na politykowanie. Dodatkowo jeszcze nie wyrobiłam sobie o nim opinii. Jak smutno.