Ten serial za bardzo korzysta z napędu zewnętrznego!
Przykłady, cały praktycznie świat jest w jakimś sposobie w jednym czy drugim wykorzystany z zewnętrznych źródeł, bardzo dużo wykorzystują z folkloru. Tartarus, Canterlot, (oh maj god nawet zagrywki typowo disneyowe).

Patrząc klonowanie fabuł to cały ten serial ma tylko 3 fabuły.

Ja nie wiem jak ty oglądasz skoro uważasz,że kończą się za wcześnie, jak na razie jesteś jedyną osoba która tak uważa do ogroma przeciwnych opinii jakim się spotkałem.

Może źle się sprecyzowałem z sztampowymi fabułami, mają sztampowe pomysły (prędzej czy później każdy serial przechodzi przez fazę tych fabuł) ale nie są na pierwszym planie, w większości przypadków skupia się to na postaciach.

Odcinki są ciekawe, z racji chociażby nowych gagów i pomysłów. Jak się nastawiasz,że to jest coś więcej niż bajka z fabułami na jeden max 2 odcinki to nie wiem w ogóle dlaczego zacząłeś to oglądać.

Tak postacie się w ogóle nie rozwijają, nie uczą się nie zmieniają się w żaden sposób. Oczekujesz kiepskiego fanficu gdzie nagle po jednym odcinku będzie odwrócony charakter postaci kompletnie?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Ten serial za bardzo korzysta z napędu zewnętrznego! - przez Perteks - 19-12-2015, 19:17

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl