19-12-2015, 18:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2015, 18:16 przez Ścierwisław.)
@Perteks
Przestałem czytać jak już stwierdziłeś,że serial podupada od drugiego sezonu,
A szkoda, może mógłbyś odpowiedzieć na nasze argumenty.
praktycznie już nie ma uczucia,że odcinek jest za krótki bo nie wmieścili lub władowali za dużo historii do jednego odcinka.
Mam takie bardzo często, w przeciwieństwie do wczesnych sezonów które przeważnie kończyły na czas.
Odcinki są ciekawe
Które?
i zabawne
Coraz więcej odcinków w których nie ma nawet z czego się śmiać.
postacie się rozwijają,
Masz na myśli te które pojawiają się w jednym odcinku a potem nie widać ich cały sezon albo dwa?
nie jadą po mega sztampowych fabułach
Widzę je cały czas.
mają co prawdą zagarnięte sztampowe pomysły ale jakoś z tego zawsze wychodzą obronną ręką i wygląda to dobrze
Wcale nie.
a nie jak odgrzewany kotlet.
Co widać po ilości fabuł sklonowanych z S1 i S2.
Bierze za dużo? Od samego początku brał tyle ile teraz bierze więc w samo sobie to się eliminuje.
Przykłady, przykłady.
Przestałem czytać jak już stwierdziłeś,że serial podupada od drugiego sezonu,
A szkoda, może mógłbyś odpowiedzieć na nasze argumenty.
praktycznie już nie ma uczucia,że odcinek jest za krótki bo nie wmieścili lub władowali za dużo historii do jednego odcinka.
Mam takie bardzo często, w przeciwieństwie do wczesnych sezonów które przeważnie kończyły na czas.
Odcinki są ciekawe
Które?
i zabawne
Coraz więcej odcinków w których nie ma nawet z czego się śmiać.
postacie się rozwijają,
Masz na myśli te które pojawiają się w jednym odcinku a potem nie widać ich cały sezon albo dwa?
nie jadą po mega sztampowych fabułach
Widzę je cały czas.
mają co prawdą zagarnięte sztampowe pomysły ale jakoś z tego zawsze wychodzą obronną ręką i wygląda to dobrze
Wcale nie.
a nie jak odgrzewany kotlet.
Co widać po ilości fabuł sklonowanych z S1 i S2.
Bierze za dużo? Od samego początku brał tyle ile teraz bierze więc w samo sobie to się eliminuje.
Przykłady, przykłady.