Ten serial za bardzo korzysta z napędu zewnętrznego!
Proszę o przykłady. Z mojej orientacji w tym klejącym się temacie wynika, że Azjatyckie bajeczki robione są na kilogramy, co odbija się na jakości. Każdego roku wychodzi około 34623 serii. I nikt mi nie wmówi, że są one bardziej dopracowane niż Zachodnie produkcje. Na poparcie prócz zmolestowanego przez lata Samuraia Jacka dodam Stevens Universe czy Over the garden wall jeśli kreska pokroju Gravity Falls Wam się przejadła. Dodatkowo jeśli chodzi o samo dopracowanie i dbałość o szczegóły Avatar.

@Puszcza
Przyznam że sporo ludzi polecało mi właśnie Stevena, ale pierwsze sześć odcinków to ponoć kupa której nie da się oglądać - kiedyś się poświęcę i to oglądnę. Rick and Morty opiera się głównie na napędzie zewnętrznym, a nie na charakterach.  A przykłady? Evangelion, Redline, Tengen Topkek gurren langan, wszystkie te animacje posiadają eksplozje, lasery i walki które wcinają większość animacji na śniadanie. Chyba tylko Samuraj Jack jest w mojej subiektywnej opinii pobić je na głowę, mimo minimalistycznej animacji.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Ten serial za bardzo korzysta z napędu zewnętrznego! - przez Irwin - 19-12-2015, 13:35

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl