Współczesne animacje zachodnie.
Tak, żeby nie robić ninja edyty to napiszę nowego posta. Niech Wam już będzie, w końcu powiedziałem, że nawet będę trochę używał tego forum.

1. Axe Cop

Nietuzinkowy serial o policjancie, który walczy ze złem używając swojej siekiery, żeby pozbawiać bad guyów głów. Na podstawie internetowego komiksu o tej samej nazwie.
Link do IMDB

2. Bob's Burgers

Typowe slice of life w wydaniu amerykańskim. Komedia o perypetiach normalnego małżeństwa i ich już nie tak normalnych dzieci. Wszystko na tle słabo prosperującej restauracji zajmującej się podawaniem hamburgerów. Bardzo miło i przyjemnie, ale przede wszystkim dla zwolenników slice of life, nie ma tutaj strzelanin, ani innych tym podobnych scen akcji.
LINK do IMDB

3. Major Lazer

Tytułowy bohater jest wzorowany na muzyku, który jest współtwórcą tego serialu. Masa muzyki, dziwnego trippy humoru, a wszystko okraszone stylem z lat 80 i 90.

4. Mike Tyson Mysteries

Co by było gdyby Mike Tyson postanowił założyć team rozwiązujacy problem rodem z seriali o Scoobym Doo? Razem z gołębiem, duchem Markiza Queensberry oraz przybraną córką azjatką rozwiazują problemy, które nie rzadko są głupie i bez sensu. Dla miłośników debilnego humoru oraz abstrakcji.

Znam jeszcze sporo stuffu, ale nie chce mi się już na dzisiaj produkować.
Odpowiedz
 Marchewkę przyznali   Irwin(+1)

Wiadomości w tym wątku
Współczesne animacje zachodnie. - przez Puszcza - 24-11-2015, 20:18
RE: Współczesne animacje zachodnie. - przez Seluna - 30-03-2016, 16:02
RE: Współczesne animacje zachodnie. - przez Irwin - 11-04-2016, 08:58
RE: Współczesne animacje zachodnie. - przez Sliver - 12-04-2016, 23:49
RE: Współczesne animacje zachodnie. - przez Warmen - 13-04-2016, 00:13
RE: Współczesne animacje zachodnie. - przez Irwin - 13-04-2016, 16:03
RE: Współczesne animacje zachodnie. - przez Warmen - 13-04-2016, 16:43
RE: Współczesne animacje zachodnie. - przez Sliver - 13-04-2016, 23:26
RE: Współczesne animacje zachodnie. - przez Ylthin - 02-05-2016, 18:29

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl