11-04-2016, 22:38
Cytat:W następnym odcinku:
-to co zapomniałem, jeśli to istnieje!
Nie są. Bebechów też nie ma dużo. W środku jest tylko kilka kabli i sprężyn. W sumie łączysz tylko kablami przetworniki z wyjściem audio, gdzieś pomiędzy doczepiasz potencjometry, nad przystawkami rozciągasz struny, podłączasz to do wzmacniacza, albo nawet i do zwykłych głośników i już działa! Ostatecznie nawet i przetwornik(i) można zrobić samemu. Nawinąć cienki drut miedziany na coś co będzie udawało magnes i jedziesz. Chociaż akurat z tym jest podobnież kłopot (sam nie robiłem niczego takiego xP), bo zazwyczaj już najtańsze kupce przetworniki zabrzmią lepiej niż taki domowej roboty. Ale jeśli ktoś chce eksperymentować, to jak najbardziej ^w^. Jeśli dotrwam, chciałbym w wakacje zrobić takie wiosło. W sumie klucze, gniazdo, struny i potencjometry kupię, ale zrobienie reszty jest w zasięgu ręki każdego. Znalazłem przy okazji odpowiadania na Twój post jakiś poradnik jak zrobić pickupa, wygląda na stary. Tu on jest
Co do gitaro łopaty, ostatnio stało się to modne. Oni chyba byli pierwsi. Fajny zespół, mają fajne teksty. [+81]
Miło mi, że zostawiłeś po sobie ślad w tym przybytku.
![[Obrazek: nZHxp.jpg]](http://puu.sh/nZHxp.jpg)