03-04-2016, 12:57
(01-04-2016, 23:15)Mordoklapow napisał(a): Witaj.
Miło wiedzieć że istnieją na tym świecie ludzie szanujący muzykę klasyczną. Co więcej 15 lat i XX wiek... iście zaskakujące. Ta muzyka zazwyczaj jest trudna, nie to co barok czy renesans. Ale np. opus 103 Prokofiewa to istne arcydzieło, trudno się z tym nie zgodzić. (w sumie to bardzo łatwo)
Jednak, abstrahując od muzyki, pozwolę sobie pomęczyć Cię jeszcze paroma pytaniami.
Książki jakieś może?
Jak tu trafiłaś?
Jak sądzisz, do którego sezonu kuców wytrzymasz?
Jak bardzo nienawidzisz matematyki?
W każdym razie, miłego pobytu na forum życzę.
Książek na chwilę obecną czytam mało (prawie w ogóle). Kiedyś czytałam więcej ale była to bardziej literatura młodzieżowa taka jak np. "Kłamczucha" Małgorzaty Musierowicz albo "Dolina Światła" Aleksandra Minkowskiego.
Trafiłam tutaj przez przypadek, znalazłam link do tego forum na facebooku, chyba w komentarzu. Niestety, nie wiem dokładnie kto go wysłał ani na jakiej stronie go znalazłam.
Sądzę, że spróbuję wytrzymać do końca. Jeśli w obecnym sezonie będzie wielki bałagan i kolejne alicorny to chyba się powstrzymam od dalszego oglądania.
Z matematyki jedyne co mi pasuje to geometria (jak na razie). Reszta może dla mnie nie istnieć
.
Magiczny jeleń z krainy tęczowych rosomaków pozdrawia