Złoczyńcy w serialu
Sombrera trochę mi żal. Zmarnowali jego potencjał w serialu, a naprawili go w komiksach. Trochę mi smutno było patrzeć na jego prymitywną kreację typu "Crystals! Cryyyyystals!" i nie robienie niczego więcej niż pojawianie się w postaci cienia i straszenie monokrystalicznych kuców. Kurna... Miał szansę zostać Józefem Stalinem tego serialu! Był Panem kryształowej rasy i zarządcą wielkiego łagru! Brakowało mi bardziej skomplikowanego voiceline'u i historii jego życia (poza byciem zesłanym do lodowca gdzie mógł rekrystalizować hehehehehehehehehehe)

Podsumowując. Postać mająca potencjał(a może nawet pole potencjału) ale zaprzepaszczona w serialu doszczętnie. Chociaż... Kryształowy obóz niewoli mi się podobał. Komiksy IDW bardzo  go podniosły.

NMM. Każdy wie, że lepsza forma Luny chciała dobrze. Porządny zamordyzm przydałby się społeczności pastelowych kabanosów.

Ale dobra, żart żartami. NMM podobała mi się zawsze. Jest urocza (na równi z Fluttershy i Celestią). Złodupiec z niej był kijowy(zobaczcie jak skończyła i jak prymitywne były jej plany... Brak słońca? W semiwegetariańskim zadupiu kulinarnym?) , chociaż, jako jedyna targała za nos Tłalota i jej psiapsiółki. Lepiej! Prawie dorównała w tym Discordowi.

Podoba mi się jej kreacja. Och tak... Luna dostając burzy hormonalnej dostała p... ciężkiego urazu psychicznego. W połączeniu z "nikt mnie nie kochaaaaaa!" i potężną dawką zazdrości,  z Luniacza zrobił się potwór (co prawda o masie mniejszej o kilka rzędów wielkości, ale trochę ząbki urosły. Mięsożerność potwierdzona). Pozwoliło jej to wyjrzeć poza pierwotny horyzont zdarzeń i skupić się na próbie przejęcia władzy. Nieudanej... W sumie dobrze. Zaślepiona chęcią wprowadzenia mhroooookhu mogła by spowodować katastrofę ekologiczną.

Jednocześnie lubię NMM i w sumie nie lubię. Kurdę, gdyby nie konkurowała o władzę z Celcią, wszytko było by dobrze.

Co do reszty złych się nie wypowiem.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Złoczyńcy w serialu - przez Ścierwisław - 10-11-2015, 12:04
RE: Złoczyńcy w serialu - przez KochamChemie - 10-11-2015, 12:35
RE: Złoczyńcy w serialu - przez Uszatka - 10-11-2015, 12:44
RE: Złoczyńcy w serialu - przez Murdock - 10-11-2015, 16:43
RE: Złoczyńcy w serialu - przez Ścierwisław - 10-11-2015, 18:17
RE: Złoczyńcy w serialu - przez Fancy Pearl - 12-11-2015, 17:50
RE: Złoczyńcy w serialu - przez Rob - 21-11-2015, 20:23
RE: Złoczyńcy w serialu - przez psoras - 21-11-2015, 22:07
RE: Złoczyńcy w serialu - przez Rob - 21-11-2015, 23:06
RE: Złoczyńcy w serialu - przez psoras - 22-11-2015, 09:36
RE: Złoczyńcy w serialu - przez Irwin - 04-01-2016, 16:56

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl