Radiowątek FM
Pamiętam, jak w 2009, po kilku latach nieobecności, wróciła do domu kablówka, także wtedy oglądałem głównie (oprócz kanałów z kreskówkami) kanały muzyczne: MTV2, 4funTV, Viva, Mezzo i Czwórkę właśnie, stąd jakby kojarzę Czwarty program jako telewizję muzyczną bardziej niż radio i stąd też zapomniałem o niej wspomnieć wcześniej, ale co do muzyki, to faktycznie, polecam, zawsze istnieje szansa na znalezienie czegoś ciekawego... albo i nie! ^^

Co do opinii na temat Trójki, nie zaprzeczę, ta stacja wydaje się tworzyć wokół siebie taką otoczkę "elityzmu", co może się niektórym wydawać drażniące, bo... pls, kogo nie drażni ten powszechny gdzieniegdzie muzyczny snobizm? ^^ Potem jest już tylko dylemat, co gorsze - ten wszechobecny kicz czy właśnie ten elitaryzm? xd Tak czy inaczej, jakby nie było, choć rozumiem to zastrzeżenie, to mnie ono osobiście nie przeszkadzało i stąd też polecam audycje tamtej radiostacji, można mieć wrażenie, iż prowadzący dzieli się ze słuchaczami własną kolekcją, a to na pewno ciekawsze niż zapętlona playlista, dzięki której można się nauczyć, jakie dane radio puszcza utwory na pamięć...

A skoro o tym mowa, zapętlona playlista wydaje się być zmorą RMF Classic, jak od czasu do czasu da się tego radia posłuchać, gdyż jakościowo dotrzymuje kroku konkurencji, to po tygodniu przesłuchiwania tej stacji można odnieść wrażenie, że zna się wszystko, co ma do zaoferowania... naprawdę, mogli by już dać spokój OSTowi z Władcy Pierścieni, jest jeszcze tyle pięknej klasycznej i filmowej muzyki ;-;

Wiesz... ironicznie, mimo to wszystko, wciąż uważam, że RMF Classic to jeden z lepszych wyborów, jeśli chodzi o radiostację do słuchania... Cóż, najwidoczniej przez wzgląd na to, iż to radio startowało z wyższego pułapu, to pomimo upadku jakości, wciąż jest nad konkurencją? ;x
[Obrazek: zdMPIzg.jpg]

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Radiowątek FM - przez Ślimak - 12-01-2016, 18:43
RE: Radiowątek FM - przez Mordoklapow - 12-01-2016, 21:54
RE: Radiowątek FM - przez ⰄⰋⰔⰍⰑⰓⰔ-ⰁⰀⰔⰔ - 15-01-2016, 02:41
RE: Radiowątek FM - przez Warmen - 15-01-2016, 08:52
RE: Radiowątek FM - przez Rob - 15-01-2016, 14:55

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl