Oceń poprzedni utwór
Reaktywacja: nie lubię tego typu piosenek. Rytm ani nie porywa, ani nie pomaga w pracy. 3/10

Odpowiedz
Domyślam się, że ten utwór spełniał dobrze swoją funkcję jako podkład do gry o tematyce wojennej. Jest powtarzalny, ale taka chyba jego użytkowa natura. 7/10
Wstawię coś, co wrzuciłem 3 miesiące temu gdzie indziej do oceny i jeszcze się jej nie doczekałem. Wrażliwych ostrzegam, że to prawie pop:
Mike Oldfield Crime Of Passion
Odpowiedz
Czytając "to prawie pop" myślałem, że będę miał do czynienia z czymś ekstremalnie słabym. Szczęśliwie, tego da się słuchać i jest w sumie całkiem przyjemne. Istnieje jednakże wiele utworów lepszych od tego, dlatego 7/10.

https://www.youtube.com/watch?v=SCrR7od_fck
Odpowiedz
Tekst godny uwagi, taki prawdziwy. Nigdy nie mogłem się zdecydować, czy ten wokal jest mocny i porywający czy wkurzający. Może i jedno i drugie. Podobne mieszane uczucia mam do syntezatora. Gitara mi się podoba. Ogólnie to klasyk. 7/10

Dobra, tym razem dam mocniejszy, stuprocentowy pop. Uważajcie.

Bananarama - Cruel Summer - to jest oryginał.

Lubię takie niewyrafinowane piosenki rainderp
Odpowiedz
Bardzo monotonne. Znudziło mnie już po pierwszym odsłuchaniu, ale jako, że nic mi się nie stało daję 4/10.

https://www.youtube.com/watch?v=MPAuzSvk...4C&index=4
Odpowiedz
Coś dziwny ten filmik, strasznie długo się ładował z niewiadomych przyczyn, niemniej skoro jednak udało się go odtworzyć~ marszowe rytmy zawsze na plusie, a walca to już w ogóle ^^ Nie ma też co narzekać na nudę, gdyż na przestrzeni krótkiego odcinka czasu temat muzyczny sporadycznie zmieniał charakter, jednocześnie trzymając się jednolitego klimatu i stałych instrumentów muzycznych, ogólnie bardzo dobry motyw muzyczny na OST... 8.0/10

Odpowiedz
Nawet, nawet, w mojej ulubionej knajpie na "Hipsterii" grają często taką muzykę. W piątkowy wieczór dobrze się wychillować i walnąć browarka przy takich klimatach, 7/10 rainderp 
Swoją drogą, żeby tak zaraz nie odpłynąć to dam coś dla ożywienia pink2
Co tu się do ku*wy nędzy wyprawia? derpy1
Odpowiedz
10/10. Tyle w temacie. Ghost to jeden z moich ulubionych zespołów, już sam miałem go tu wrzucić  derpy1

Ode mnie leci polski klasyk.
Celestia was never on your side...
Odpowiedz
Roman Kostrzewski akustycznie, coś pięknego 10/10 pink2 Jak już jesteśmy przy klasyce...
Co tu się do ku*wy nędzy wyprawia? derpy1
Odpowiedz
Przy mojej całej "miłości" do metalu muszę stwierdzić, że dało się tego słuchać. 6/10
Dam jeszcze większego klasyka:
Edvard Grieg, W grocie Króla Gór, czyli jak powtarzać całyczas jedno i to samo, żeby się nie znudziło:
Odpowiedz
9/9. Klasyk, który zasłużył na swoją renomę.

https://www.youtube.com/watch?v=E2i-RZbC...fa&index=8
Odpowiedz
Całkiem ciekawy motyw, chociaż nie powalający. Takie 6,5/10.

Ja zapodam bardzo znany utwór z gatunku muzyki elektronicznej.
Celestia was never on your side...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl