Ankieta: Zgadzasz się ze mną, drogi podatniku?
Tak.
14.29%
1 14.29%
Tak, ale trochę mniej.
85.71%
6 85.71%
Razem 7 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Marcheffki
Wnoszę o usprawnienie systemu ich rozdawania!
Powinny być możliwe też ujemne marchewy!
Za to powinno być systemowo zabronione dać marchew bez komentarza!

Jakoś tak mam, że gdy dostanę jakąś, mam ochotę sprawdzić co też skłoniło niewinnego usera do przyznania mi racji tak bardzo.
Otóż, statystycznie rzecz ujmując, skłoniło go nic. Mimo to, dał marchew, dbając o zdrowe odżywianie się. Jest to troszkę irytujące.
Proszę.
Dziękuję.
[Obrazek: nZHxp.jpg]
Odpowiedz
Zgadzam się z tobą, ale jest mały problem - użytkownicy będą mogli wstawiać w polu uzasadnij kropki, przez co będą one wyglądały tak: ".......".
Odpowiedz
Tego się nie ominie. Ale moja propozycja może przyczynić się do wzrostu ilości marchwi z opisem. Nie musi, ale może. Dlatego chciałbym spróbować. W najgorszym wypadku będzie tak samo.
Odpowiedz
Ujemne marchewy to zły pomysł, z tego samego powodu dla którego nigdy nie będzie ujemnych lubiejek na facebooku, czy minusów na mikroblogu - często osoby minusujące nie tyle odnoszą się co treści, co do osoby bądź jej stanowiska, nie mówiąc już o niezgadzającej się atencji w komentarzach.

Systemowa konieczność dawania komentarza do reputu to dobra rzecz, marchewkuję to.
Odpowiedz
(25-01-2016, 11:09)Irwin napisał(a): Systemowa konieczność dawania komentarza do reputu to dobra rzecz, marchewkuję to.

W takim razie zrób coś w tym kierunku - ja niestety nie mam za wiele mocy sprawczej rainderp

Co do reszty, po półtorakilogramowym namyśle mogę przytaknąć. Jeszcze potem bym płakał że same ujemne dostaje :c
Odpowiedz
Idea marchewek które można, ale nie trzeba uzasadniać jest taka, że ludzie są leniwi i często nie chce im się pisać minirecenzji posta tylko żeby pokazać że go aprobują, a takie systemy reputacji robią się naprawdę miarodajne dopiero jak zbierze się trochę tych marchew na kupę. Jak ktoś ma refleksję albo jakiś szczególny powód, może sobie i napisać, ale ile razy można klepać "dobry post" albo "zgadzam się" kiedy i tak każdy domyśli się o co chodzi? Przymusowy komentarz to w większości przypadków tylko niepotrzebna formalność.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl