Galeria
(28-01-2016, 07:51)KochamChemie napisał(a): Za dużo tu Lunafagizmu, trzeba to troszkę naprawić.
[Obrazek: large.png]

(28-01-2016, 21:37)KochamChemie napisał(a): "Drogi Abaddonie... Jaranie się Luną to herezja, a NLR i Lunafagizm to bluźnierstwo przeciwko Imperatorowi!" ~Garviel Loken do pierwszego kapitana Wilków Luny tuż przed wyruszeniem z ofensywą na księżyc Davin.
"Lunafagizm... moje największe dzieło!"  ~Pan Przemian  
"Ljuuuuna! Potnę sobie dla Ciebie żyły!" ~Przeciętny fanatyk Luny

[Obrazek: large.jpeg]

Ze względu na to, iż Celestia na 2. obrazkach bardzo mi się spodobała ocenię również je. Z obu solarnych wręcz bije pozytywna energia, która jest podkreślana przez jasne barwy i wyraz twarzy księżniczki. Uważam, iż lepszy jest ten pierwszy, gdyż jest na nim więcej szczegółów - te gwiazdy w grzywie i mgła naprawdę robią różnicę.

Jeśli zaś chodzi o obrazek Roba to jest to ładny pejzaż i... w zasadzie tyle.

[Obrazek: 3ff7297b56.png]
Odpowiedz
Dużo Celestii, za dużo. Nawet, jeśli jest bardzo ładnie narysowana, jak na obrazku wyżej. Prawdę mówiąc, nigdy nie wyobrażałem sobie jej w takich starych strojach. Ale rysunkowi zarzucić nic nie mogę.

[Obrazek: WY2H47S.jpg]
Celestia was never on your side...
Odpowiedz
Świetne i oryginalne. Do gustu przypadł mi ten motor i te wieżowce, a na samego kuca uwagę zwróciłem dopiero później, chociaż też jest dobrze narysowany.

[Obrazek: large.png]
Odpowiedz
Chowajcie obrazki w spoiler.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl