Fic z karpatką [comedy]
https://docs.google.com/document/d/1BB_g...sp=sharing

Fic. Przepraszam za to, że go napisałem. Pomysł był prosty, Puszcza rzuca słowa kluczowe - ja staram się coś do nich napisać.
Odpowiedz
Kawał dobrego warsztatu, ciekawa i nieprzewidywalna fabuła - polecam.
Odpowiedz
To się dopiero nazywa random. Podczas czytania tego śmiałem się kilka razy, a są to tylko dwie strony.
Odpowiedz
Ani to random, ani to komedia... Ani to fanfic. Zwyczajnie bezsensowny zlepek słów, którego celu nie jestem w stanie określić. Zero polotu. Po przeczytaniu jedyne, na co mam ochotę, jako czytelnik, to jak najszybciej zapomnieć o tym... czymś. Ide sobie poprawić morale jakąś prawdziwą komedią, a nie czymś pisanym, jak to się mówi "pod wpływem i dla jaj".

Radziłbym albo przeczytać nieco dobrej fandomowej literatury, żeby zobaczyć, co oznaczają pojęcia "random" i "komedia" i dopiero wziąć się za pisanie, albo porzucić ten fach. Ewentualnie pisać do szuflady czy dla bardziej szurniętych kumpli.

Rozczarowałem się, 0/10. Zdecydowanie nie polecam.
"I love it when a plan comes together"
Odpowiedz
Nie ma szczątkowych ilości fabuły i formy, ale jest wat. W sumie to nie ma czego oceniać rainderp
Odpowiedz
Dwie oceny pozytywne, dwie negatywne i jedna o wydźwięku obojętnym. Mogło być gorzej. ^^
Odpowiedz
Kiedy możemy spodziewać się kontynuacji?
Zakładasz Kickstartera?
Odpowiedz
Co ja czytam.
Nie mam pojęcia, co to było, ale daję takie 2/10 na zachętę.

PS. Szarlotka > karpatka
[Obrazek: 2vhxhro.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Silnik Mybb   MasterStyle By Wojtas (Krugerz)
Polskie tłumaczenie     Mybboard.pl