PONE – NAJLEPSZE FORUM W INTERNECIE, PONIEKĄD.
Heja! - Wersja do druku

+- PONE – NAJLEPSZE FORUM W INTERNECIE, PONIEKĄD. (https://pone.gdan.eu)
+-- Dział: PONE (https://pone.gdan.eu/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Rzeczy techniczno-organizacyjne forum (https://pone.gdan.eu/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Wątek: Heja! (/showthread.php?tid=69)

Heja! - Lemuur - 12-11-2015

Cześć, 
co by tu na początek... Pochodzę z okolic Łodzi.
Kiedyś aktywnie działałem zarówno na forach, jak i w fandomie. Później wszystko to deczko ucichło i odsunąłem się trochę od kuców. Aż do niedawna. Mimo wszystko, nawet siedząc gdzieś z boku, oglądałem w miarę na bieżąco kolejne odcinki MLP. I sezon piąty, który wręcz chyba został zaprojektowany tak, by być sentymentalnym, ruszył mi coś w serduszku. I zacząłem na nowo interesować się fandomem. Tak oto znalazłem się na tym forum. 

Wśród użytkowników widzę kilka znajomych nicków i bardzo mnie to cieszy :D. Mam nadzieję, że będę miał okazję poznać tu jeszcze więcej wspaniałych ludzi! 

Hmm... Coś może jeszcze o zainteresowaniach rzeknę: lubię rysować, pisać, grać na gitarze (niestety lubić coś, a być w czymś naprawdę dobrym to duża różnica :c), interesuję się mangą i anime, psychologią, RPGami, grami planszowymi i karcianymi, i masą innych rzeczy, ale nie ma sensu za bardzo się rozdrabniać. 

Ulubiona postać z MLP: Discord 

Kilka ulubionych dzieł z zakresu mediów wszelakich: 
- MLP:FiM (wiadomo)
- Spice and Wolf (anime, manga, nowelka)
- Child of Light (gra komputerowa)

No i to tyle o mnie. Pozdrawiam wszystkich i liczę na masę miłych wspomnień! :D

RE: Heja! - Kamil-Maciej - 12-11-2015

Witaj na forum!

1. Ulubiony odcinek mlp?
2. Ulubiony kolor?
3. Co sądzisz o pierwszej grze z serii Deus Ex?

RE: Heja! - Warmen - 12-11-2015

(12-11-2015, 13:36)Lemuur napisał(a): [...]
- Spice and Wolf (anime, manga, nowelka)
[...]

+109348
A resztę wiedziałem. Hai Lebi, fajnie że znów jesteś.

RE: Heja! - Puszcza - 12-11-2015

Heloł.
Na ile akceptujesz to, co obecnie dzieje się z Władcą Chaosu?

RE: Heja! - Uszatka - 12-11-2015

Heya~ :3

Mam takiego pluszowego lemura jak ten twój w avku. W pewnym sensie mogę więc powiedzieć, że mam pluszowego ciebie, cieszysz się?  luna1

1. Jakie gry planszowe mógłbyś mi polecić? Bo z takich przygodowych to mam tylko Wiedźmina. 
2. Anime, tak? Magi? Shiki? Madoka Magika? Coś ci mówią te tytuły?

RE: Heja! - Warmen - 12-11-2015

Od siebie dodam - bo mogę - że Shiki znam i chyba lubię, chociaż jest dziwne (a mnich to cwel), a Madokę kojarzy każdy x3

RE: Heja! - Lemuur - 13-11-2015

(12-11-2015, 21:00)Maciej-Kamil napisał(a): Witaj na forum!

1. Ulubiony odcinek mlp?
2. Ulubiony kolor?
3. Co sądzisz o pierwszej grze z serii Deus Ex?

1. Etoo... Wiesz co? Żeby tak wybrać jeden konkretny musiałbym z kilka godzin selekcję prowadzić xD. Ale pierwsze odcinki jakie przychodzą mi do głowy jako kandydaci na czołówkę to "Royal Wedding" i "Crusaders of the Lost Mark".

2. Szary i czarny. Szary, bo kojarzy mi się z idealną neutralnością i niezależnością, a czarny, bo jest zarąbisty :D.

3. Grałem dawno temu w jedną część, nie pamiętam jaką, możliwe że pierwszą akurat :D. Niewiele wiem niestety o uniwersum Deus Ex. Pamiętam, że podobały mi się tam elementy RPG, ale znowu gameplay czymś mnie irytował. No ale to było lata temu, na dzień dzisiejszy nie mam jakiegoś wyrobionego zdania na jej temat.

@Warmen:
Widzę, że się rozumiemy :D.

(12-11-2015, 21:17)Puszcza napisał(a): Heloł.
Na ile akceptujesz to, co obecnie dzieje się z Władcą Chaosu?

Szczerze? W pełni akceptuję. Było kilka scen, które były już mocno naciągane (jego skakanie po stronach w odcinkach z Tirekiem, ten odcinek z zazdrością o Fluttershy), ale generalnie - Discord już na początku nie wydawał mi się zły. Koleś po prostu lubi się zabawić i namieszać xD. Więc ta cała magia przyjaźni moim zdaniem go nie psuje, bo wciąż wprowadza totalny chaos, gdziekolwiek się pojawi. I ma swój styl, za który tak go uwielbiam.

(12-11-2015, 23:02)Uszatka napisał(a): Heya~ :3

Mam takiego pluszowego lemura jak ten twój w avku. W pewnym sensie mogę więc powiedzieć, że mam pluszowego ciebie, cieszysz się?  luna1

1. Jakie gry planszowe mógłbyś mi polecić? Bo z takich przygodowych to mam tylko Wiedźmina. 
2. Anime, tak? Magi? Shiki? Madoka Magika? Coś ci mówią te tytuły?

Otóż nie! Prawdopodobnie jesteś w posiadaniu jakiegoś mojego dalekiego krewnego. ;> Avek rysowałem właśnie z pluszaczka, który zwie się Lemi-junior i jest mym przybranym synem.
1. Gra o Tron, Posiadłość Szaleństwa, Martwa Zima (czy jakoś tak xD) - To takie gry, które zrobiły na mnie naprawdę duże wrażenie. Ewentualnie jak bardziej sprecyzujesz gatunek mogę podać coś konkretniejszego :D.

2. Magi - ładne, przyjemne, dobre.
Shiki - kiedyś podejdę trzeci raz do obejrzenia. Wiem co to, ale nie mogę przebić się przez pierwsze odcinki, nie wciąga mnie xD.
Madoka - CUDO <3. Tła, soundtrack, fabuła... To jest piękne i jest w mojej topce.

RE: Heja! - Tarreth - 26-01-2016

LEMUUR, PSIAKREW!

Gdzieś Ty był, jak Cię nie było.

RE: Heja! - Warmen - 26-01-2016

Aktualnie, nie ma go i tutaj rainderp

RE: Heja! - Irwin - 26-01-2016

Prędzej czy później wróci

Zawsze wracają!