![]() |
|
Buongiorno - Wersja do druku +- PONE – NAJLEPSZE FORUM W INTERNECIE, PONIEKĄD. (https://pone.gdan.eu) +-- Dział: PONE (https://pone.gdan.eu/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Rzeczy techniczno-organizacyjne forum (https://pone.gdan.eu/forumdisplay.php?fid=2) +--- Wątek: Buongiorno (/showthread.php?tid=25) |
Buongiorno - Vanadiss - 06-11-2015 A więc tego, no. Zwą mnie Mirko. Nienawidzę tego imienia, ale nie chcę go zmieniać, bo już do mnie przywykło. Jeśli chodzi o nick, to historii jest wiele, ale z najważniejszych: Nie oznacza on praktycznie nic, jest to jednak imię postaci z tworzonego przeze mnie świata. Znany jestem też jako WhiteRaven [Rejwen], Wujek Piłsudski, Pan Wisienka i PanzerGhost. Przybyłem na ten wspaniały świat czternastego lutego 2k. Data powinna sugerować jakobym miał szczęście w miłości - Otóż bycze gówno, nie mam. W Fando[o]mie jestem (albo raczej byłem) od sierpnia 2011, kiedy to też powstała MLPTrollska speluna znana jako mlpommunity.subforum.net i wielkimi krokami nadchodził drugi sezon. Pierwszy i jedyny tak dobry kapłan avatar Applejack, kariera skończona jeszcze tego samego roku. Jako drugi. Zawsze drugi. Natomiast kariera fandomowa chyba też się niedawno skończyła - Ostatnie, co obejrzałem, to drugi odcinek czwartego sezonu i w ogóle straciłem zainteresowanie pucykami kony. Ostatnie, co mnie z tym łączy, to rysowanie i ludzie. to chyba nazywa się dorastanie Różni ludzie różnie mnie postrzegają. Jedni uważają za pijanego lub niespełna rozumu, inni za zwyrodnialca i gimbusa, nieco inni za turbośmieszka, a jeszcze inni za niesamowicie pozytywną i inteligentną osobę. Nie mam zielonego pojęcia, czy którekolwiek z tego jest prawdą (i prawdopodobnie nigdy się nie dowiem), ale lud osądzi. Mam taką nadzieję przynajmniej. Znaleźć mnie można w Skawinie lub Krakowie. W pierwszym mieszkam, w drugim mam szkołę i w sumie bardziej żyję. Pozdrawiamy spod chmury smogu! Do znalezienia na wypoku, pejsbuku, Steamie, MLPPolsce, deviantarcie i serwisach kulinarnych. Jak każdy szanujący się przegryw - GRAM W GRY. Pasjonat RPGów, HnSów, RTSów, slasherów, zręcznościówek i strzelanek, choć oficjalnie mógłbym grać we wszystko, ma być po prostu dobre. Aktualnie młócę jedynie Hearthstone'a, Vanadiss#2500 jakby ktoś był chętny. Wcześniej to grało się ile mogło - Pozdrawiam Irwina i chyba już martwą ligę CoHa oraz Starą Gwardię emelpepe i niejako drużynę LoL'a. Do moich pasji i fascynacji można zaliczyć: - psychologię - filozofię - historię - poezję - rysownictwo - literaturę - wszelkiej maści theorycrafting - w sumie muzykę - politykę - dobre filmy/seriale - obrażanie ludzi i wielkich polaków w internecie Na pewno nie można do nich zaliczyć nauk ścisłych. Logika i ja to antonimy, co dopiero liczenie. Jedyne, co potrafię liczyć, to liczyć na szczęście. Hue. Jeśli kiedyś zobaczysz kogoś z hińską bajką na profilowym jednocześnie nawołującego do rozstrzeliwania otaku - brawo, znalazłeś mnie. Dd, usuńcie konto, arłuk pauka.
RE: Buongiorno - Soloneusz Przeciętny - 06-11-2015 Dałem plusika. Leszke, nie umrzywaj, plox ;__; RE: Buongiorno - Warmen - 06-11-2015 "Jedni uważają za [...] gimbusa [...]" To ja tak uważam, rewen. "[...] Nie mam zielonego pojęcia, czy którekolwiek z tego jest prawdą[...]" To o gimbusie. "Pozdrawiam [...] Starą Gwardię emelpepe [...]" Dzięki. RE: Buongiorno - Xyz72 - 06-11-2015 #ocieplaniewizerunkulechawalesy A tak ogólnie to witam nowego! |