![]() |
|
Co ja robię ze swoim życiem :/ - Wersja do druku +- PONE – NAJLEPSZE FORUM W INTERNECIE, PONIEKĄD. (https://pone.gdan.eu) +-- Dział: PONE (https://pone.gdan.eu/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Rzeczy techniczno-organizacyjne forum (https://pone.gdan.eu/forumdisplay.php?fid=2) +--- Wątek: Co ja robię ze swoim życiem :/ (/showthread.php?tid=108) |
Co ja robię ze swoim życiem :/ - Eminakin - 24-11-2015 Hmmmm.... nie spodziewałabym się nigdy, że tu trafię ![]() Ale trafiłam. Ok, teraz trochę o mnie: 1. Kwestia kuców: Na początku obrażały mnie swoją nielogiczną, niekoniową anatomią i tym że były po prostu wszędzie (portfele, koce, poduszki, kubki, soczki, internety*1000, słodycze i tym podobne głupotki...). Sam serial oglądam czasem, gdy mój młodszy brat go sobie na mini mini włącza. Pewien przełom nastąpił niedawno, kiedy odkryłam, co fantastycznego może zdziałać mnogość tematu. I tak przyznaję gubiłam się w internecie przeszukując funarty z kucami. Bo czy może być coś zabawniejszego, niż ulubiona postać z filmu/serialu w formie kolorowego kucyka? No może tylko mnie to bawi... (trochę o tych kucach ogarniam, główne postacie, podstawę fabuły, ale jakoś specjalnie nie starałam się wdrożyć w temat).2.Zainteresowania: Sci-fi zdecydowanie na pierwszym miejscu (szczególnie gdy zaczynają się na STAR a reszta to cztery litery (źle to brzmi...)) Potem zwierzaki, taki sentyment z dzieciństwa (może dla tego kuce mają u mnie szansę...) Film ogółem No i twórczość własna (rysuję, może nie najpiękniej, ale tak; próbuję pisać z różnym skutkiem ;) ) 3.Dlaczego tu jestem? 1. Robse Naruciakk powiedział mi o tym forum 2. Chcę zrobić film dokumentalny o fanach poniaczy do portfolio do szkoły filmowej (inaczej zostanę informatykiem albo imperatorem)
Uf, to tyle. O powodzie dla którego tu jestem napiszę kiedy indziej bo muszę to jeszcze przemyśleć.Mam nadzieję, że nie zginę za to, że dołączam, mimo że nie jestem typowym kucofanem i że nie zanudziłam was sobą. RE: Co ja robię ze swoim życiem :/ - naruciakk - 24-11-2015 O, siema Emi. RE: Co ja robię ze swoim życiem :/ - Kamil-Maciej - 24-11-2015 (24-11-2015, 19:40)Eminakin napisał(a): Hmmmm.... nie spodziewałabym się nigdy, że tu trafię Witaj! Ja też nie jestem fanem kuców i nikt mnie stąd nie wygania. Pozwól, że zadam ci kilka pytań. 1. Co sądzisz o 7 części gwiezdnych wojen? 2. Czy Sithowie powinni mówić po niemiecku (poniżej masz przykład) https://www.youtube.com/watch?v=LVxqM3Nd4a4 3. Jaki jest twój ulubiony film? 4. Jaka jest twoja ulubiona wersja marszu imperialnego? 5. Ulubiony Epizod Gwiezdnych Wojen? 6. Co myślisz o Chemii? Dziękuję za odpowiedzi! RE: Co ja robię ze swoim życiem :/ - Eminakin - 24-11-2015 1. Piszesz do człowieka, który pilnował się aby nie rozpłakać się przy zwiastunie ;) Czekam i czekam i czekam :D i nie mogę się doczekać! z niektórymi znajomymi jestem umówiona na premierę od paru lat, a od roku śledzę na fb posty odliczające dni do premiery. Boje się jednak, że będzie to szablonowa historia, te same schematy (np. niepokoi mnie to coś w tle plakatu, co przypomina gwiazdę śmierci ). Jednak mam nadzieję, że będzie całkiem nowy pomysł z pasjonującą intrygą ;)2. Niemiecki to mój ulubiony język obcy, a w wykonaniu Sithów (btw. szacun za dużą literę) brzmi bosko 3. Ulubiony film... jest ich wiele, nie umiem zdecydować. Oprócz sw, mogę wymienić np. Alien'a, Skazani na Shawshank, Adwokat diabła, Milczenie owiec, Star Treki stare i nowe... 4. W moim wykonaniu nucę sobie gdy wchodzę dumnym krokiem do jakiegoś pomieszczenia ;) 5. Nowa nadzieja 5. Chemia jest ok. W gimbie ją lubiłam, kółko chemiczne i te sprawy... Teraz jestem jednak w mat-fiz-inf i nie mam z nią kontaktu. A szkoda Hi Robse
RE: Co ja robię ze swoim życiem :/ - Puszcza - 24-11-2015 ![]() Ucz mnie w SF, bo jak klimat niesamowicie lubię to od książek często się odbijam - Diunę po raz drugi próbowałem. RE: Co ja robię ze swoim życiem :/ - Kamil-Maciej - 24-11-2015 Zapomniałem zapytać się o jedno... co sądzisz o Knights of The Old Republic 1? Edycja: ...oraz o drugie: co myślisz o Portal 2 i modyfikacji Portal Stories: Mel? RE: Co ja robię ze swoim życiem :/ - Eminakin - 24-11-2015 Diunę tylko pierwszą część przeczytałam, do reszty chciałam się wziąć, ale zawsze była nie po drodze... Z książek osobiście uwielbiam Orsona Scotta Carda (Gra Endera itd.). Poza tym czytam książki sw i przypadkowe okazy z biblioteki (np. bo miały ładną okładkę/opis/są stare, bo stare sf najlepsze <3 KOTOR I właśnie przechodzę (przecena na steam ;) ) ale jakiś czas temu pożyczyłam od kumpla dwójkę i przszłam całą z zapartym tchem. Moim zdaniem 2 ma lepszy klimat niż 1, choć fabuły w obu są świetne. Portal znam tylko z opowieści kumpla, ale brzmi świetnie. Kiedyś zagram. RE: Co ja robię ze swoim życiem :/ - Kamil-Maciej - 24-11-2015 Przepraszam cię, ale zapomniałem wspomnieć o drugiej rzeczy. |