PONE – NAJLEPSZE FORUM W INTERNECIE, PONIEKĄD.
Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Wersja do druku

+- PONE – NAJLEPSZE FORUM W INTERNECIE, PONIEKĄD. (https://pone.gdan.eu)
+-- Dział: Offtopic (https://pone.gdan.eu/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Dział: Syf (https://pone.gdan.eu/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! (/showthread.php?tid=269)

Strony: 1 2 3 4

RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Irwin - 01-07-2016

Oliva nie naprawił wtyczki, więc pewnie ja będę musiał to zrobić ;-;.

RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - naruciakk - 01-07-2016

Dlaczego spodziewałem się, że to napiszesz? derpy1

Spróbuję to ogarnąć, ale nic nie obiecuję, mam trochę do roboty niestety.

RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Irwin - 07-10-2016

Muszę jechać do Elbląga, a nie mam internetu w telefonie.

Nie mam też nic do czytania.

Damn.

RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Warmen - 07-10-2016

Zawsze mogłeś musieć pojechać do Radomia, Łodzi, Sosnowca, albo zostać w domu. Mogło być gorzej.

RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - psoras - 07-10-2016

Kup sobie Muratora na dworcu.

RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Airlick - 07-10-2016

Mam bana na /sb/ i nie wiem nawet za co i na jak długo, halp anony

RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Irwin - 08-10-2016

(07-10-2016, 23:40)Airlick napisał(a): Mam bana na /sb/ i nie wiem nawet za co i na jak długo, halp anony

Muszę dowiedzieć się kto Cię zbanował. Dam mu promocję, albo coś.

RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Airlick - 08-10-2016

(08-10-2016, 09:41)Irwin napisał(a):
(07-10-2016, 23:40)Airlick napisał(a): Mam bana na /sb/ i nie wiem nawet za co i na jak długo, halp anony

Muszę dowiedzieć się kto Cię zbanował. Dam mu promocję, albo coś.

Utop xie

RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Soloneusz Przeciętny - 08-10-2016

SB już samo manuje Arłoka? derpy1

RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Irwin - 27-10-2016

Kurwa mać.

Próbuję coś pisać, zlepić kilka literek, instrukcji, znaków, kresek w słowa, ale po zdaniu, góra dwóch tracę impet, palce robią się ciężkie jak z pieprzonego ołowiu, a mój łeb pęka jak zeppelin Hindenburg w czasie pamiętnego lotu. Zmieniam strategię, próbuję coś przeczytać - ale po kilku linijkach słowa zmieniają się w pozbawiony sensu bełkot, nieznaczący zbitek szlaczków w języku obcym jak narzecze kosmitów z jebanego Saturna. Dobra, chrzanić programowanie, chrzanić beletrystykę, chrzanić dokumentację alarmu który robię w niedzielę, zrobię cokolwiek innego.
Narysowałem kreskę i na tym się skończyło (nawet i lepiej, bo jestem beznadziejnym rysownikiem. Od przekładania moich wizji na papier by pokazać je bliźnim są inn ludzie).

Nie chce mi się totalnie nic robić. Czuję się zmęczony jak diabły, dni zlewają się ze sobą w nieodróżnialną masę, pozbawioną wrażeń, przeżyć i osiągnięć, a każdy poranek przynosi tylko większe znużenie. Wszystko jest mechaniczne jak demony, zresztą, nawet nie próbuję jakkolwiek analizować tego co mnie otacza, bo jeszcze doszedłbym do nieciekawych wniosków, a miło mi z swoim obecnym, umiarkowanym optymizmem. Jedyne na co mnie stać, to tępe odbieranie jebanych treści, niekończąca się droga na same dno swojej facebookowej tablicy, czy innego serwisu. Gorzej kurwa, za parę miesięcy uda mi się znowu wyrobić nawyk działania, a później znowu zwinę się jak budżet pod wymaganiami rządami kogokurwakolwiek.

Nawet chciałbym się wkurwić na cokolwiek, żeby przebić to jakąkolwiek emocją, ale nie jestem w stanie tego zrobić.

RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Warmen - 28-10-2016

(27-10-2016, 23:02)Irwin napisał(a): Kurwa mać.
[...]
Próbuję [...] zlepić [...] palce [...] z pieprzonego ołowiu [...] jak zeppelin Hindenburg [...]. Zmieniam [...] kosmitów z jebanego Saturna. Dobra, chrzanić [...] cokolwiek innego.
[...] i na tym się skończyło [...].

Nie [...] Czuję się [...] jak [...] dni [...] w [...] masę [...] wrażeń, przeżyć i osiągnięć, a każdy poranek przynosi tylko większe [...] mechaniczne [...] demony, [...] próbuję [...] analizować tego co mnie otacza, bo jeszcze [...] mnie stać, [...] tępe [...] treści, [...] same dno [...] innego serwisu. Gorzej kurwa, za parę miesięcy [...] zwinę się jak budżet pod wymaganiami rządami kogokurwakolwiek.

Nawet chciałbym [...] przebić to [...] ale nie jestem w stanie tego zrobić.

Cretine w jakimś stopniu opisał jak się czuję od roku i zapewne fszyscy na forum tutaj.

RE: Co jest nie tak – co nam w życiu nie pasuje -Wyżal się! - Garin - 11-12-2016

Żalę się, że to forumi umjera.