![]() |
|
Ogłoszenia - Wersja do druku +- PONE – NAJLEPSZE FORUM W INTERNECIE, PONIEKĄD. (https://pone.gdan.eu) +-- Dział: PONE (https://pone.gdan.eu/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Rzeczy techniczno-organizacyjne forum (https://pone.gdan.eu/forumdisplay.php?fid=2) +--- Wątek: Ogłoszenia (/showthread.php?tid=4) Strony:
1
2
|
Ogłoszenia - Irwin - 02-11-2015 W tym temacie, o dziwo, będę pisał o nadchodzących zmianach na forum i tym podobnych wiadomościach. Forum obsługuje webmy i mp4. Wkleja się je, korzystając z znaczników Kod: [webm]link do webma[/webm]Póki co niczego więcej nie popsułem, wróć później, jak coś popsuję. RE: Ogłoszenia - Irwin - 04-11-2015 Wyłączyłem sidebara, bo okazał się popsuty. Pogrzebię w nim w weekend i postaram się go naprawić (przy okazji wyłączę większość społeczniościówek w lewym dolnym rogu, bo po co to komu). RE: Ogłoszenia - Irwin - 06-11-2015 Od dzisiaj mamy na forum opcję wołania i powiadomień. Wykorzystuje się ją, pisząc: Kod: @nickwołanegoTeraz biorę się za psucie czegoś innego. Nie mam zielonego pojęcia czy to działa. Alerty docelowo będą miały wyskakujące okienko. EDIT: mają. Przeźzroczyste i niewyraźne
RE: Ogłoszenia - Irwin - 19-12-2015 Dodałem dzisiaj nową opcję MYcode - [imgs]. Automatycznie skaluje obrazki do 255 px wysokości. Przydatne do dzielenia ścian tekstu. Kod: [imgs]linkdoobrazka[/imgs]RE: Ogłoszenia - naruciakk - 04-01-2016 Przed chwilą w regulaminie pojawił się taki oto wpis: Cytat:10. Wszelkie rozmowy na tematy polityczne poza działem W Canterlocie, czyli rozmowy o polityce są od dzisiaj zabronione. Niestosowanie się do tego skutkuje karą zależną od wyroku administracji. Definicja polityczności działu jest intuicyjna, ostateczne określenie tematu jako polityczny/niepolityczny należy do Administratorów. Został on umieszczony ze względu na fakt, że tematy polityczne powinny być łatwe do pominięcia przez osobę, która nie chce ich czytać, a tematów politycznych w Rozmowach Niekontrolowanych wyszło dużo. Dlatego też dostają one swój własny dział. Ponadto, testowo wprowadzane zostało także nienaliczanie postów do ogólnego licznika użytkownika w tym dziale. Podyktowane jest to doświadczeniem z innych for, że tematy polityczne bardzo często są wielkimi nabijarkami postów ![]() Dodatkowo rozmowy na tematy polityczne niesprecyzowane (jak np. komentowanie jakieś inby na scenie politycznej) powinny być prowadzone w temacie Polityczny Hydepark. Inne rozmowy polityczne, sprecyzowane (jak np. polityka energetyczna) mogą być (i dobrze by było jakby były) w oddzielnych tematach. RE: Ogłoszenia - Irwin - 13-01-2016 Prosimy o kliknięcie ctrl+F5, żeby odświeżyć forum tak, żeby było ładne i w ogóle. RE: Ogłoszenia - Irwin - 27-01-2016 W tą sobotę dodam LATEX. Za cholerę nie wiem jak się z niego korzysta, ale być - będzie. RE: Ogłoszenia - naruciakk - 27-01-2016 Dlaczego ja wcześniej o tym nie pomyślałem. Ogłaszam, że dziekuje pan Jarwin. RE: Ogłoszenia - Irwin - 28-03-2016 Maksymalna długość komentarza do reputacji to od teraz 50 znaków. Pisać posty, a nie reputy. RE: Ogłoszenia - Irwin - 31-03-2016 Od dziś jesteśmy forum o chińskich bajkach. Reklamacje proszę wysyłać pocztą. RE: Ogłoszenia - naruciakk - 04-05-2016 @Wonsz za szlachetne działanie pod postacia wrzucenia prelekcji Wlocza na forum otrzymał rangę "Człowiek, który wrzucił filmik z prelekcji Wlocza". Nie daje ona żadnych dodatkowych uprawnień, po prostu jest. RE: Ogłoszenia - Irwin - 08-05-2016 Zaprosiłem dziwnych ludzi z bajzlu na nasze forum, dostali własny rezerwat którego nikt poza mną i nimi nie będzie widzieć. Dziwnie pachną i jeszcze dziwniej się zachowują, ale to bardzo mili ludzie, słowo. Jeśli ktoś jest ciekawy jakie reguły obowiązują na bajzlu, to odpowiem, że nie obowiązują żadne. Cóżem uczynił. |