![]() |
|
<3 - Wersja do druku +- PONE – NAJLEPSZE FORUM W INTERNECIE, PONIEKĄD. (https://pone.gdan.eu) +-- Dział: PONE (https://pone.gdan.eu/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Rzeczy techniczno-organizacyjne forum (https://pone.gdan.eu/forumdisplay.php?fid=2) +--- Wątek: <3 (/showthread.php?tid=177) Strony:
1
2
|
<3 - Lisica - 01-01-2016 Tutaj napisałabym jakąś długą ścianę tekstu, ale nie mam na to czasu i mi się nie chce. Część z Was pewno mnie zna, a jak nie, to poznacie. Więc ten no... Hej. RE: <3 - Kamil-Maciej - 01-01-2016 Witaj! Czemu twoim avatarem jest Serbia? RE: <3 - psoras - 01-01-2016 Hej. Pora na parę pytań. 1) Czemu Serbiaball? 2) Skąd jesteś? 3) Oglądałaś w ogóle tę kreskówkę? (Odpowiedź "nie" nie dyskwalifikuje z forum). 4) Jeśli tak, to którą postać najbardziej lubisz i dlaczego? RE: <3 - Rob - 01-01-2016 Witaj na forum. Ile siedzisz w fandomie? Co sądzisz o Ryszardzie Petru? Baw się dobrze! RE: <3 - Lisica - 01-01-2016 (01-01-2016, 15:57)Maciej-Kamil napisał(a): Czemu twoim avatarem jest Serbia? Bo tak. Bo lubię Serbię. Bo mogę. (01-01-2016, 15:58)psoras napisał(a): 1) Czemu Serbiaball? 1) Bo jest fajny. Bo Serbia jest fajna. Bo tak. Zdarzają się takie postaci, które zaczyna się lubić i nie da się tego wytłumaczyć. Podoba mi się jego mocno nakreślony charakter. :> 2) Z Legionowa, psze pana. 3) Pucyki? No tak, oczywiście, że tak. 4) Ave Daring Do. Nie wiem czemu, ale większość postaci, które lubię, są postaciami epizodycznymi, a nawet jak nie, to pojawiają się bardzo rzadko. Ekhem. Lubię nadane jej barwy (i co z tego, że jest recolorem RD!). Mam wrażenie, że nasze charaktery są dość zbliżone. Więcej ni powiem. (01-01-2016, 16:14)Rob napisał(a): Ile siedzisz w fandomie? 1. Nie posiadam jakiejś specjalnej daty początkowej, więc za jako-taki początek uznaję 02.06.2012, chociaż fandom obserwowałam od tak końca 2011/początku 2012. (zamierzchłe czasy bardzo) tl;dr: 3 lata, 6 miesięcy i 30 dni 2. ![]() A na serio: Uważam, że forum o pastelowych taboretach nie jest odpowiednim miejscem na politykowanie. Dodatkowo jeszcze nie wyrobiłam sobie o nim opinii. Jak smutno. RE: <3 - Kamil-Maciej - 01-01-2016 (01-01-2016, 16:42)Lisica napisał(a): Przestraszyłaś mnie. Myślałem, że mój komputer został zainfekowany tym samym, co dotyka telewizory. RE: <3 - Lisica - 01-01-2016 (01-01-2016, 16:58)Maciej-Kamil napisał(a): Przestraszyłaś mnie. Myślałem, że mój komputer został zainfekowany tym samym, co dotyka telewizory. Muaxaxaxaxaxaxaxaxa >:D RE: <3 - Mianownik - 01-01-2016 Witamy na forum. Kilka pytań: Czy barok to kunszt, głębia i perfekcja, czy zepsucie i brak smaku? Czy Canterlot Wedding to kunszt, głębia i perfekcja, czy zepsucie i brak smaku? Najfajniejszy złoczyńca z kuców? Czy nowe sezony kuców są gorsze niż pierwsze? Czy nowy rok będzie lepszy czy gorszy od poprzedniego? RE: <3 - Irwin - 01-01-2016 Czy lubisz dalej poni poni? Fandoom czy serial? Wolałabyś katastrofę ekologiczną, czy degrengoladę całej cywilizacji? ANSCHLUSS ZEIT? RE: <3 - Lisica - 01-01-2016 (01-01-2016, 17:28)Mianownik napisał(a): Czy barok to kunszt, głębia i perfekcja, czy zepsucie i brak smaku? 1. Wolę renesans. 2. Canterlot Wedding to jeden z najlepszych odcinków Pucyków, psze pana. ![]() 3. Trudno powiedzieć, Discord może, Chrysia tyż fajna. No i Starlight Glimmer! 4. Gorsze. Twórcy idą na ilość zamiast jakości, takie przynajmniej mam wrażenie. 5. Pożyjemy, zobaczymy. W zasadzie jak Putin w tym roku nie rąbnie atomówki to można mówić o sukcesie. (01-01-2016, 22:20)Irwin napisał(a): Czy lubisz dalej poni poni? 1. Tak jakby. 2. Ostatnio bardziej fandoom. :< 3. czy 4. JA RE: <3 - Ścierwisław - 02-01-2016 Co cię sprowadza? Który budynek wybuchłby najładniej po trafieniu laserem? Czy wiesz że to wyniosłe elitystyczne forum na którym można dostać bana za mylenie się? Np. lubienie Canterlot Wedding? Jaka jest twoja opinia na temat postmodernizmu i jego dominacji w kulturze? RE: <3 - naruciakk - 02-01-2016 No cześć. Oglądanie Poniponi nie jest wymagane, bo kogo obchodzą jakieś rózowe salcesony, ale czytanie mangu i oglądanie aminu już tak
|